İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cemil Boz, yeni eğitim-öğretim dönemiyle ilgili bir mesaj yayınladı. Cemil Boz mesajında şunları söyledi:

“Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Öğrenci, öğretmen ve velilerimiz arasında kurulacak sağlıklı bir iletişim ve işbirliği ile bu eğitim öğretim döneminin önceki yıllardan daha verimli ve başarılı geçmesini temenni ediyorum.

Yüreği okula ilk kez başlamanın heyecanı ile çarpan minik yavrularımıza, öğretmenlerine, arkadaşlarına ve okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımıza ve onurlu mesleği seçen değerli öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılının başarılı ve hayırlı olmasını diliyorum.

Milli eğitim câmiamız başarısı içinde; çocuklarımızı emanet edeceğimiz fedakar yönetici ve öğretmenlerimiz ile birlikte velilerimizin, hayırsever vatandaşlarımızın ve eğitime gönül vermiş, eğitimin önemini ve değerini benimsemiş her kesimdeki insanımızın katkısı büyük önem taşımaktadır.

Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkan sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır.

Milli eğitimin temel hedefi; sağlıklı, çalışkan, üretken, araştıran, soruşturan ve yorumlayan, vatanına, bayrağına bağlı insanlar yetiştirmektir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi bu özelliklere sahip, vatanımıza, milletimize, en önemlisi kendilerine yararlı fertler olarak, geleceğe hazırlamak hepimizin vazifesidir.

Başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının yeni dönemini kutluyor, 2017-2018 eğitim öğretim döneminin ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.”